Ajankohtaista

Jäsenhankintakampanja yksityisissä päiväkodeissa jatkuu vuoden loppuun saakka!

Yksityistä varhaiskasvatussektoria koskeva jäsenhankintakampanja jatkuu vuoden loppuun saakka. Nyt voit liittyä suoraan, eli kampanjaliittymiseen ei tarvita jäsenhankkijaa.
Liity jäseneksi, jos työskentelet varhaiskasvatuksen opetus-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä yksityisellä sektorilla.
TAI
Hanki  jäseneksi henkilö, joka toimii varhaiskasvatuksen opetus-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä yksityisellä sektorilla.
 
Uusi jäsen ja jäsenhankkijana toimiva nykyinen jäsen saavat lahjaksi Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä 20 euron arvosta. Liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineinä noin 10 000 liikunta- ja kulttuurikohteessa kautta maan.
 
Kaikki kampanjan aikana liittyneet uudet jäsenet ja jäsenhankkijat ovat mukana arvonnassa, jossa onnetar valitsee kaksi 200 euron arvoisen S-ketjun lahjakortin saajaa!
 
JÄSENHANKINTAKAMPANJA JATKUU VUODEN 2017 LOPPUUN SAAKKA!
 
KAMPANJAN TOTEUTUS:
Vaihe 1.
Täytä tai opasta uutta jäsentä täyttämään sähköinen liittymislomake osoitteessa www.oaj.fi -> Liity jäseneksi
 
Vaihe 2.
Ilmoita kampanjaan osallistumista varten tarvittavat tiedot sähköisellä lomakkeella, jonka löydät TÄSTÄ.
 
Vaihe 3.
Liikunta- ja kulttuurisetelit lähetetään uudelle jäsenelle ja jäsenhankkijalle, kun tieto liittymisestä on kirjattu jäsenrekisteriin.
 
Vaihe 4.
Uusien jäsenten kirjautumista jäsenrekisteriin odotetaan 31.1.2018 saakka, jonka jälkeen suoritetaan S-ketjun lahjakorttien arvonta. Voittajia lähestytään henkilökohtaisesti.
 
Huomioitavaa:                          
LTOL:n sisällä yhdistystä vaihtavaa henkilöä ei katsota uudeksi jäseneksi.
Jäsenhankkija saa uuden lahjan jokaisesta kampanja-aikana hankkimastaan jäsenestä!