Jäsenedut

Merkittävimpiä jäsenetuja ovat palkkaukseen, palvelussuhteen ehtoihin ja ammatillisiin kysymyksiin liittyvä edunvalvonta, liiton ja yhdistysten järjestämä koulutus sekä työttömyyskassan takaama ansiosidonnainen työttömyysturva.

Jäsenetuihin kuuluvat myös varhaiskasvatuksen ammatti- ja järjestölehti Lastentarha sekä OAJ:n jäsenlehti Opettaja.

Rahanarvoisiin etuihin kuuluvat jäsenvakuutukset, joita ovat jatkuva matkavakuutus, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja ammatillinen oikeusturva- ja vastuuvakuutus, joista saat lisää tietoa TÄSTÄ.

Lisäksi jäsenet saavat pankki-, vakuutus-, loma- ja ostoetuja.

Tarjolla lomaetuja
Liitolla ei ole omia lomanviettopaikkoja. LTOL kuuluu OAJ:n kautta A-lomiin, jonka tarjoamista palveluista on tietoa mm. OAJ/LTOL-kalenterissa. Liiton jäsenet ovat OAJ:n kautta myös Suomen Retkeilymajajärjestön (SRM) jäseniä ja saavat näin alennusta sen majoituspalveluista. Samoin jäsenyys merkitsee etua hankittaessa kansainvälistä retkeilymajakorttia tai kansainvälistä leirintäkorttia. SRM-jäsenyydestä on merkintä liiton jäsenkortissa.
Suomen Matkatoimisto myöntää Akavan jäsenille alennuksia lomamatkoista. Alennuksen saamisen edellytyksenä on, että tilaat matkan Suomen Matkatoimistosta ja osoitat kuuluvasi Akavaan. Alennuksen määrä on 5-10 % ja se myönnetään tiettyjen matkojen perushinnasta. Alennuksista saat tietoa Suomen Matkatoimistosta.

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.  Tallink Silja LTOL jäsenetu 20170.pdf

OAJ:lla on 800 Holiday Club viikko-osaketta, joita jäsenet voivat vuokrata käyttöönsä. Loma-asuntojen vuokran suuruus vaihtelee kohteen sijainnin, koon ja ajankohdan mukaan. Vuokrataso on alle puolet, hiihtokeskusten sesonkiviikoilla jopa alle neljännes markkinoiden yleisestä tasosta. Lisätietoa lomaosakkeista ja varauksista saat OAJ:n jäsensivuilta, joille pääseminen edellyttää jäsentunnusten käyttöä. 

Ajantasaiset tiedot jäseneduista löydät aina OAJ:n jäsensivuilta!

oaj/tulostusnakyma